Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
Top
ANTWERPSE SCHEEPVAARTVERENIGING

 

De Antwerpse Scheepvaartvereniging besliste begin 2014 om "ASV The Next Generation" in het leven te roepen.  Een initiatief dat de betrokkenheid van jongeren in de scheepvaartsector moet promoten en versterken.  De daad werd bij het woord gevoegd, kandidaten werden door de leden van ASV naar voor geschoven.  Op 22 mei 2014 werd tijdens een gezellige drink in café "De Nest" het eerste kernteam verkozen. De voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester hebben een mandaat van 2 jaar.  De voorzitter en ondervoorzitter van ASV The Next Generation zetelen ook in de raad van bestuur van ASV als adviseur.

ASV The Next Generation opereert binnen de structuur en in overleg met de Antwerpse Scheepvaartvereniging en wil fungeren als platform en aanspreekpunt voor jongeren werkzaam in of gerelateerd met de scheepvaartsector.

ASV The Next Generation heeft als doel het beroep van scheepsagent te promoten, de belangen ervan te verdedigen en op te treden als klankbord voor de jongeren binnen de nautische sector.  Met regelmaat worden er bijeenkomsten en evenementen georganiseerd.

Contact: thenextgeneration asv be I Webpage: www.asv.be/TheNextGeneration I Powerpoint: ASV TNG.pptx

Flyer ASV TNG

Volg ASV TNG op:


 

 

 

             Image result for instagram icoontje